18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiderült, hogy az olasz gyereket nem elrabolták, hanem az anyja ölte meg

2022.06.15. 15:54
Egy olasz nő bejelentést tett a rendőrségen, hogy három férfi elrabolta négyéves kislányát, és váltságdíjat követelnek tőle. Másnapra kiderült, hogy ő ölte meg saját lányát.

A rendőrség letartóztatta azt a szicíliai nőt Olaszországban, aki korábban bejelentést tett azzal kapcsolatban, hogy három férfi váltságdíjat követel tőle, miután elrabolták négyéves kislányát. Egy nappal később azonban kiderült, hogy a gyermekkel ő maga végzett – írja a Guardian

A holttestet a kislány otthonától nem messze találták meg a Catania tartományban lévő Mascalucia város közelében kedden.

A 23 éves Martina Patti hétfőn azt vallotta a rendőröknek, hogy az óvodából hazafelé tartva három kapucnis férfi rontott rájuk az autóban ülve, majd magukkal vitték a gyermeket. Állítása szerint az egyik elkövetőnél fegyver is volt. 

A rendőrségnek elég hamar gyanússá vált az ügy, mivel nem tartották valószínűnek, hogy épp a szerény anyagi háttérrel rendelkező családot szeretné bárki kizsákmányolni. 

Patti a következő kihallgatáson már beismerte tettét. Elmondta, hogy ő ölte meg a kislányát, majd a testet elásta és vulkáni hamuval temette be.

Egy konyhakéssel oltotta ki a gyermek életét, amelyet még nem találtak meg – számolt be a rendőrség a sajtótájékoztatón. A nő azóta sem tudott magyarázattal szolgálni szörnyű tettére. 

Patti állítólag úgy fogalmazott: „Nem emlékszem, mi ment keresztül az agyamon, amikor megszúrtam a lányomat.”

Sajtóinformációk szerint a gyermek édesapja mostanában szakított a nővel. A férfinek állítólag már van is új barátnője, az anya pedig emiatt féltékeny volt rá, sőt kifejezetten irritálta, hogy a nő megpróbált közeledni a lánya felé.