Részegen gázolt el egy kisfiút a köztisztviselő Hollandiában, majd elmenekült

2022.07.31. 10:50
Dalibor Semper, a kormányfőhelyettes hivatalának vezetője Gracac közelében ittasan autóval elütött egy gyereket, majd megpróbált elmenekülni.

A rendőrség szombat este jelentette, hogy letartóztatták azt a sofőrt, aki korábban elmenekült a baleset helyszínéről, amelyben egy gyermek súlyosan megsérült. Anja Simpraga miniszterelnök-helyettes (SDSS) megerősítette, hogy a letartóztatott sofőr egy vezető köztisztviselő, az ő hivatalának vezetője, a nevét azonban nem említette.

Segítség nélkül otthagyta az elütött gyermeket

Dalibor Semperről kiderült, hogy péntek este a Gracac melletti Stikada településen ittasan vezette autóját, amivel letért az úttestről, és elütött egy tízéves kisfiút, aki az úttesten kívül haladt – írja az index.hr.

A gyermek súlyosan megsérült, a sofőr pedig anélkül akarta elhagyni a helyszínt, hogy segítséget nyújtott volna a sérült fiúnak, pedig képes lett volna rá – közölte a rendőrség.

A kormány honlapján található hivatalos életrajz szerint Semper 2021 óta vezeti a miniszterelnök-helyettesi hivatalt. 2019 és 2020 között az állami vagyonnal való gazdálkodás koordinációjának tanácsadója volt, előtte pedig két évig a kormány főtitkárságán dolgozott információbiztonsági tanácsadóként.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport