Élő adásban ájult el a meteorológus

2023.03.19. 10:08
Alissa Carlson Schwartz, a CBS Los Angeles meteorológusa élő adásban lett rosszul. Éppen kezdte volna ismertetni a hétórás időjárás-jelentést, amikor elájult. Nem az első alkalom, hogy hasonló helyzetbe került, 2014-ben egy másik tévécsatornán hányni kezdett időjárás-jelentés közben.

Élő adásban esett össze a CBS Los Angeles tévéműsorának meteorológusa, Alissa Carlson Schwartz. Műsorvezető-társai épp kapcsoltak hozzá, hogy ismertesse a reggel 7 órás időjárás-jelentést, amikor rosszul lett.

Pupillái tágra nyíltak, arca elfehéredett, hirtelen az előtte lévő asztalra borult, majd onnan a földre zuhant. Műsorvezető-társai, Nichelle Medina és Rachel Kim eleinte úgy tűnt, nem vették észre, mi történt, de néhány másodperc után kapcsoltak, így egy rövid reklámszünet következett.

Schwartz délután már arról posztolt Facebookon, hogy minden rendben lesz és megköszönte barátainak, valamint a nézőknek is a jókívánságokat.

A TMZ beszámolója szerint egyelőre nem világos, mi állhat az ájulás hátterében, arra azonban emlékeztetnek, hogy a meteorológus nem először élt át hasonló szituációt. 2014-ben, amikor még egy másik csatornánál dolgozott, szintén rosszul lett az időjárásjelentés közben, olyannyira, hogy elhányta magát. Később az orvosok szívbillentyű-problémákat diagnosztizáltak nála.