Árokba ékelődött egy autó Angliában

2023.03.21. 06:25
Bath angliai város Francis nevű hoteljéhez hívták a helyi tűzoltókat vasárnap, miután egy kocsi oldalára fordulva, tökéletesen beékelődve feküdt a szálló előtti árokban. A helyiek nem értették, hogy hogyan történhetett a baleset, hiszen az út mellett kerítés volt.

Szokatlan látványban volt részük az angliai Bath város egyik történelmi szállodájában vacsorázó vendégeknek, amikor egy autó beesett az alagsori ablakok elé és beékelődött az árokba. A baleset azért is furcsa, mivel az árok előtt egy magas kerítés állt.

A balesetben senkinek sem esett komoly baja, a mentőcsapat kiszabadította a jármű egyik utasát, a másiknak sikerült magától kijutnia az autóból.

Átnéztünk a korláton, és egy autó feküdt az árokban. Körülötte az emberek azon viccelődtek, hogy nem sikerülhetett a parkolás. Senki sem értette, hogyan került oda az autó

– nyilatkozta a BBC-nek egy arra járó nő.

Hozzátette, úgy látta, hogy a korlátok nagy része eltört és az utca járdája is megsérült valamelyest.

A helyiek úgy nyilatkoztak, a szálloda nyitva volt a baleset ideje alatt, ezért bizarr látvány volt, hogy a mentési munkálatok alatt be lehetett látni a hotel ablakán és látták, ahogy a vendégek nyugodtan ebédeltek, majd itták a délutáni teájukat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport