18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Brutálisan megkínoztak és meggyilkoltak három fiatal lányt a tengerparton

2023.04.18. 17:47
Egy modell, egy énekes, valamint barátnőjük nyaralni indult Ecuadorban, azonban az esemény tragikus fordulatot vett: a három lányt egy tengerparton elásva találták meg, tele sebesülésekkel és elvágott torokkal.

A 19 éves Denisse Reynát, a 21 éves Yuliana Maciast és a 22 éves Nayeli Tapiát egy sekély sírban, elvágott torokkal eltemetve találták meg, három nappal azután, hogy április 4-én, nyaralás közben eltűntek. Azóta újabb részletek derültek ki az ügyről. 

Egy csapat halász hívta ki a rendőrséget, miután észrevették, hogy egy kutya szaglászik a földön az Esmeraldas folyó mellett, az ecuadori Quininde közelében, és valami bűzt éreztek azon a helyen, ahol eltemették őket. Az elhunytak családja és barátai – akik mindannyian ecuadoriak voltak – most elárulták, hogy a 22 éves modell és édesanya, Nayeli Tapia a halála előtt egy SMS-t írt a nővérének, amelyben az állt: 

Úgy érzem, hogy valami történni fog.

Az eltűnése estéjén, este 23.10-kor a biztonság kedvéért elküldte a húgának WhatsAppon a tartózkodási helyét is.

Egyelőre nem tudni, mi történt

A 19 éves mérnökhallgató, Denisse Reyna az utolsó órákban szintén küldött egy SMS-t egy barátjának, amelyben ez állt: „Úgy érzem, hogy valami történni fog, és ha valami történik velem, ne feledd, hogy nagyon szeretlek”.

A helyi rendőrség úgy véli, hogy a három lányt elrabolták, majd egy nappal később, április 5-én megkínozták és megölték.

Holttestükön, amelyek mind meg voltak bilincselve, kínzás nyomai látszottak, és éles fegyverek okozta sérülések voltak rajtuk – közölte a Daily Star.

A rendőrség megvizsgálta a három fiatal nő tragikus halála előtti útját is. Mint kiderült, a végzetes utazás napján egy fekete autó vette fel Denisse-t reggel 9 óra körül, miután meghívták a Casa Blanca Hotelbe Same-ban, amely nagyjából egy órányira van attól a helytől, ahol később a trió holttestét megtalálták.

Utóbb az is kiderült, hogy Denisse és a sofőr a nap folyamán később vette fel Nayelit. Délután Denisse a barátnőjével visszatért a szállására. Éjjel csatlakozott hozzájuk az énekesnő, Yuliana Macias, aki azt mondta a rokonainak, hogy találkozik egy barátjával. Bár a fiatal nő ezután feltöltött egy WhatsApp-státuszt, amelyen hárman énekelnek egy autóban, azt már nem tudni, hogy mi történt velük ezután. Az ügyben jelenleg is zajlik a nyomozás.