Megöltek egy 20 éves lányt, mert véletlenül rossz kocsibeállónál álltak meg

2023.04.18. 16:31
Egy 20 éves nőt lelőttek, miután barátja rossz felhajtóra kanyarodott New York állam északi részén, a hatóságok szerint. A fiatal lány belehalt sérüléseibe.

Egy 20 éves nőt lelőttek szombaton, miután három társával együtt véletlenül rosszhelyre kanyarodtak autójukkal, miközben egy barátjuk házát keresték New York északi részén.

A Kaylin Gillis néven azonosított nő egy jármű utasaként ült a járműben, amikor egy férfi két lövést adott le a verandáról, amelyek közül az egyik eltalálta a járművet

– közölte Jeffrey Murphy Washington megyei seriff.

Gillist eltalálták a lövések, és később meghalt. Az elkövetőt, a 65 éves Kevin Monahant pedig másodfokú gyilkossággal (ez utóbbi egy másik személy előre nem tervezett, de szándékos megölésére utal – a szerk.) vádolják a nő halálával kapcsolatban – közölte a  CNN .

Ez egy nagyon vidéki terület, földutakkal. Könnyű eltévedni. Nagyon rövid ideig hajtottak fel ezen a felhajtón, rájöttek a hibájukra és távoztak, amikor Monahan kijött és két lövést adott le

– mondta Murphy.

A lövöldözés nem sokkal azután történt, hogy Kansas Cityben egy színesbőrű tinédzsert kétszer lelőtt egy 86 éves férfi, miután rossz címre ment a testvéreiért.