18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Két gyermek meghalt, miután legurult egy iskolabusz Coloradóban

2023.06.14. 21:59
Egy átalakított iskolabusz kedd este legurult egy hegyvidéki coloradói útról, két halottat hagyva maga után, egy kislány azóta is az életéért küzd.

Két felnőtt és három gyermek, akik közül egyikük sem volt bekötve, kirepült az átalakított lakóautóból, amikor az 400 láb mélyen legurult egy szikláról Larimer megyében – közölte Gary Cutler, a Colorado Állami Rendőrség főhadnagya.

Az NBC News a tisztviselők közlése alapján arról írt, hogy sa sofőr, egy 47 éves greeley-i férfi és egy 34 éves loveland-i nő életét vesztette.

Egy egyéves kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett, és egy gyermekkórházba szállították, míg két 3 és 7 éves fiút mentőautóval vittek el egy Fort Collins-i kórházba – tette hozzá Cutler.

A rendőr szerint az öten egy átalakított Thomas Built Saf-T-Liner C2 iskolabuszban utaztak. Nem volt azonnal világos, hogy az öt ember ugyanannak a családnak a tagja-e. A borulásos baleset este fél kilenc körül történt a Pingree Park Road környékén – közölte közleményében a Larimer megyei seriff hivatala.