18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Összeesett a saját koncertjén, majd meghalt egy 45 éves rapper

2023.06.19. 08:25
Big Pokey, eredeti nevén Milton Powell egy koncert közben, mikrofonnal a kezében esett össze, majd kórházba szállították, ahol a 45 éves rapper meghalt. Halálának oka egyelőre nem ismert.

Big Pokey rapper, a Screwed Up Click kollektíva – amelynek székhelye a texasi Houstonban található, és amelynek George Floyd is a tagja volt – alapító tagja, nemrég Megan Thee Stallion 2022-es Southside Royalty Freestyle című számában tűnt fel.

Pokey, akinek igazi neve Milton Powell volt, azután halt meg, hogy június 17-én késő este összeesett egy fellépés közben a texasi Beaumontban. Az interneten és a közösségi médiában keringő videón látható, amint Pokey a tömeg előtt hanyatt esik – írja a Hollywood Reporter.

Pokey halálhírét közleményben osztotta meg Instagram-profilján. A képviselője a houstoni Fox leányvállalatának, a KRIV-nek is nyilatkozott, és elmondta, hogy a boncolás eredményei még nem ismertek.

@vnemy_ RIP big pokey. cardiac arrest while doing a show in Beaumont TX #bigpokey #RIP #houstonnews #fyp #beaumonttx ♬ original sound - N E M Y <3