18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ruha nélkül parádézott egy férfi Las Vegas egyik kaszinójában

2023.07.12. 06:27
Túllőtt a célon az a férfi, aki bulizni indult a Las Vegas-i éjszakába vasárnap. A férfi ugyanis úgy döntött, ruha nélkül indul el az egyik helyi kaszinóba, ahol az egyik pókerasztalon táncra is perdült. A rendőrség végül lecibálta onnan a rendbontót, majd le is tartóztatta.

A férfi a Las Vegas-i Harrah’s kaszinóba sétált be pucéran vasárnap este. Az esetről videó is készült, amelyen eleinte az látható, hogy

a meztelen férfi feláll a pókerasztalra, ahol táncolni kezd.

A férfi show-ját a helyszínre érkező rendőrség zavarta meg, akik érkezésére a férfi lefeküdt a posztóra és lábát szétterpesztve kezdett pörögni rajta. Ezt követően az összes zsetont és kártyát felkapta, és dobálni kezdte azokat. 

Végül a kaszinó egyik munkatársa, illetve a rendőrség nagy nehezen leráncigálta a férfit az asztalról. Miután lefogták, a rendőrök nem sokkal később kivezették a teremből a rendbontót.

A TMZ információi szerint a rendőrséget eredetileg azért hívták ki, mert a pucérkodó férfi – még ruhában – erőszakosan viselkedett egy vendéggel a közeli hotelben. 

A portál közölte, a férfit letartóztatták rendbontás és szeméremsértés vádjával.