18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az egykori pap külföldre menekült egy tinivel, akit korábban zaklathatott

2023.08.13. 11:16
Alex Crowe, egy volt alabamai pap Olaszországba menekült egy 18 éves tinédzserrel, akit a vádak szerint korábban molesztált.

Egy 30 éves volt alabamai papot keres a rendőrség, aki az Egyesült Királyságból Olaszországba menekült korábbi tanítványával, egy 18 éves lánnyal, akit a vádak szerint korábban zaklathatott – írja a Mirror.

A nyomozás alatt állítólag előkerült egy szerelmes levél is Alex Crowe atyától, amit egy középiskola akkor kiskorú diákjának írt.

Crow korábban egy helyi rockzenekar frontembereként lépett fel, most a hírek szerint szökésben van az említett tinédzserrel.

A 18 éves lány állítólag felvette a kapcsolatot a családjával, elmondta, hogy Olaszországban vannak, boldogok, és hagyják őket békén.

A család és a nyomozók azonban attól tartanak, hogy a lány veszélyben van.

Szerintük Crow rajong az ördögűzésért, és lehet, hogy megpróbál egy szertartást végrehajtani a tinin, továbbá a helyi rendőrség ragadozónak is tartja a férfit.

Thomas J. Rodi érsek korábban közölte Crow-val, hogy nem gyakorolhat többé papként szolgálatot, nem mondhatja az embereknek, hogy pap, és nem öltözhet papnak. Alig két éve szentelték fel.

A hatóságok vizsgálják, hogy vannak-e még áldozatok.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”