Holtan találtak rá a Dunában az édesapára, aki megölhette ötéves fiát

2023.08.15. 19:38
Bécsben, a Duna egyik ágában találták meg annak a 41 éves férfinak a holttestét, akit két nappal korábban kisfia meggyilkolásával gyanúsítottak. A rendőrség már egy hete kutatott a férfi után.

Ahogy aztkorábban megírtuk, a Duna egyik ágában holtan találtak egy 5 éves kisfiút Bécsnél, a halálának köze lehetett elvált szülei erőszakos vitájához.

A dulakodást 41 éves édesapja kezdeményezte, amikor kalapáccsal rátámadt 39 éves volt feleségére a nő lakásán. A férfi végül elmenekült a helyszínről, amikor a nő szomszédja a hölgy segítségére sietett. A 41 éves édesapát már egy hete hajszolta a rendőrség.

A libériai származású férfira végül hétfőn találtak rá a Dunában Bécsnél, holtan.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.