18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Saját honfitársa gyilkolt meg egy Angliában élő magyar férfit

2023.08.15. 06:05
Meghalt egy magyar fiatal Angliában, miután barátnője volt párja leszúrta őt. A tettes, egy szintén magyar férfi korábban többször is megfenyegette áldozatát, ő azonban nem vette komolyan az üzeneteket.

Az angliai kisvárosban, Barnsley-ban halálra késeltek egy 28 éves magyar férfit augusztus 9-én, szerdán. A YorkshireLive szerint Váradi Dániellel mindössze egyetlen szúrás végzett. A fiatalt kórházba szállították, azonban életét már nem lehetett megmenteni. 

A dél-yorkshire-i rendőrség közölte, hogy

egy szintén magyar, 21 éves férfit vádolnak a gyilkosság elkövetésével.

Blikk úgy értesült, Váradi Dániel pár évvel ezelőtt vándorolt ki Angliába. A portálnak az áldozat legközelebbi barátja úgy nyilatkozott, a gyilkosság féltékenység miatt történt. 

Nemrég összejött egy lánnyal, akinek a volt barátja szúrta le szerencsétlent féltékenységből. Már előtte üzenetben megfenyegette, hogy elvágja a torkát, de nem vette komolyan. Danival négy éve mentünk ki szerencsét próbálni Angliába. A közelmúltban egy órára laktunk egymástól, de tartottuk a kapcsolatot. A barátom volt, de úgy szerettem, mint a testvéremet. A szülei meghaltak, az egyik testvérénél lakott, ahova Ózdról költözött. Két gyermek maradt most félárván utána, akik Magyarországon élnek az anyukájukkal

– mondta Nagy László.

Az áldozat egyik barátja arról beszélt, a holttest hazaszállíttatása több millió forintba kerül, ezért gyűjtést szerveztek a költségek fedezéséhez.