18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videón, ahogy egy férfi fel akart gyújtani egy játszóházat, de végül magát is lángba borította

2023.08.17. 10:59
Az eset a skóciai Dalkeith Saltire Soft Play and Soccer Centre játszóház mellett történt, amikor egy csuklyás bűnözőt elborítottak a lángok, miután fel akarta gyújtani a játszóházat.

A mentőalakulatokat a Midlothian állambeli Dalkeithben, a Mayfield ipari parkban található Saltire Soft Play and Soccer Centre-ben keletkezett tűz megfékezéséhez hívták ki még szombaton – közölte a Daily Mail

Az esetet követően a játszóház közzétette a biztonsági kamera felvételeit a közösségi médiában, amin látható, ahogy a férfi valamit bedob a postaládába, majd pillanatokkal később az épületből tűz és füst kezdett felszállni.

De a férfi közben elkezdett a kezével hadonászni, mert azt is elérte a lángcsóva, majd pánikba esett, de nem volt rá sok ideje, mert egy hatalmas lángcsóva beterítette őt.

A Skót Tűzoltó- és Mentőszolgálat munkatársai eloltották a tüzet, amelyet a rendőrség szándékosnak minősített. Arról egyelőre nincs információ, miért akarta a férfi felgyújtani a játszóházat, amely már egyébként is pénzügyi nehézségekkel küszködött.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport