Két férfi is meghalt egy íroszági Ironman-versenyen

2023.08.20. 19:13
Két férfi meghalt egy Ironman-versenyen az Ír Köztársaságban vasárnap. A férfiak a kelet-corki Youghalban megrendezett Ironman 70.3 versenyen vettek részt, amelyet a Betty vihar miatt szombatról elhalasztottak.

Egy 40-es és egy 60-as éveiben járó férfi is meghalt az írországi Ironman-versenyen, miután nehézségekbe ütköztek a verseny úszószakaszán, amelyet elhalasztottak, miután vihar sújtotta az országot.

A férfiak úszás közben haltak meg. 

A helyszínen készült felvételek több száz versenyzőt mutattak, akik az 1,7 kilométeres úszás kezdetére igyekeztek átjutni a hullámokon – közölte a Daily Mail

A férfiak két különálló balesetben haltak meg. Az egyik áldozat a 40-es éveiben járt, míg a másik a 60-as éveiben. Az egyik áldozat ír állampolgár, aki az Egyesült Királyságban élt, míg a másik férfi kanadai állampolgár volt. A rendőrök úgy vélik, hogy nem történt bűncselekmény.

A versenyt tegnap el kellett halasztani a Betty vihar miatt. A versenyt a mai napra halasztották az Ironman-főversennyel együtt, amin többen felháborodtak, mert hatalmas hullámokat gerjesztett a vihar.