Jimmy Fallon bocsánatot kért a munkatársaitól

2023.09.08. 07:07

Jimmy Fallon bocsánatot kért a munkatársaitól, miután a Rolling Stone nyilvánosságra hozta a jelenlegi és korábbi alkalmazottak állításait, amelyek szerint toxikus volt a munkakörnyezet a Tonight Show kulisszái mögött – írja a Daily Mail.

A műsorvezető csütörtök este Zoomon beszélt munkatársaival, hogy bocsánatot kérjen.

Annyira rosszul érzem magam, hogy el sem tudom mondani

– mondta Fallon.

Korábbi és jelenlegi alkalmazottak szerint a sztár „hisztirohamai” miatt sokat zokogtak, kihullott a hajuk, és egyeseknek öngyilkossági gondolataik is voltak. Azt állítják, hogy Fallon viselkedése alapozta meg a munkahelyi mérgező hangulatot. 

Sokan elmondták, hogy félelemben éltek, amíg a talkshow-nál dolgoztak, és szorongtak a munkájukkal kapcsolatban.

A MUNKATÁRSAK KÖZÜL többen MENTÁLIS EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁiK MIATT HAGYTÁK OTT A MŰSORT.

Mások azt mondták, hogy kirúgták őket a műsorból, a vendégszobákat pedig állítólag „sírószobáknak” nevezték, hogy ott kiadhassák az érzelmeiket, amikor már minden túl sok lett. 

Senki sem mondott nemet Jimmynek. Mindenki tojáshéjakon sétált

– állította egy korábbi alkalmazott. 

Bár a talkshow házigazdája a képernyőn megjelenő vicces anekdotáiról ismert, azt állítják, Fallonnak váratlan hangulatingadozásai is voltak. 

Ha Jimmy rossz hangulatban volt, akkor mindenkinek el volt b**va a napja

– mondta egy másik korábbi alkalmazott a Rolling Stone-nak. 

A Rolling Stone több mint 50 jelenlegi és volt Tonight Show-alkalmazottat keresett meg az esettel kapcsolatban. Ők a legkülönbözőbb szerepkörökben dolgoztak, a produkciós stábtól az írókig.

Egy forrás azonban azt mondta a Daily Mailnek, hogy a Rolling Stone-ban leírtak évekkel ezelőtt történtek, és nem tükrözik a mai légkört. 

Senki sem tagadja, hogy a múltban történtek dolgok, de minden korábbi problémát kezeltek, és azóta mindenki továbblépett. (...) Jimmy nem ilyen, és a műsor ma semmiképpen sem ilyen

– fogalmazott a forrás.

Fallon viselkedésével kapcsolatos aggodalmak már korábban is felmerültek. 2015-ben a New York Post közölt egy történetet, amelyben forrásokat idézett, akik azt állították, hogy az NBC aggódott, hogy alkoholproblémája túlzott mértékűvé vált. 

A The New York Timesnak adott 2017-es interjújában Fallon azonban cáfolta az állításokat, és azt mondta: nem tudná elvégezni a munkáját, ha minden este inna.

Két alkalmazott mégis azt állítja, hogy még abban az évben látták őt a munkahelyén alkoholos befolyásoltság alatt. Másik két dolgozó úgy vélte, hogy alkoholt éreztek a leheletén, amikor 2019-ben és 2020-ban belépett velük egy liftbe. 

Mint mindig, most is arra bátorítjuk azokat a munkatársakat, akik úgy érzik, hogy az irányelveinkkel összeegyeztethetetlen viselkedést tapasztaltak vagy figyeltek meg, hogy jelezzék aggodalmaikat, hogy megfelelően tudjunk velük foglalkozni.

– fogalmazott a Rolling Stone-nak adott nyilatkozatában az NBC szóvivője.