18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A „lélektelen” sorozatgyilkos nem bánja tettét, ugyanis szerinte áldozatai nem szenvedtek halálukkor

2023.09.09. 14:19
Robert Spahalski négy embert ölt meg egymás után. A gyilkos közelről ismerte áldozatait. Nemrég interjú készült a veszélyes bűnözővel börtöncellájában, ahol a riporternek úgy nyilatkozott, áldozatai nem szenvedtek, így nincs bűntudata.

Az amerikai hatóságok csak „pszichotikus, lélektelen embernek” nevezik a sorozatgyilkost, Robert Spahalskit. A férfi először 1990 szilveszterén követett el gyilkosságot, amikor megfojtotta szomszédját. Ezt követően 1991-ben barátnőjét is megölte, majd szeretőjével is végzett. Végül 2005-ben megfojtotta barátnője legjobb barátnőjét is.

Utolsó gyilkossága után maga adta fel magát a rendőröknek. 

Robert Spahalskit 100 év börtönbüntetésre ítélték négy ember meggyilkolása miatt. 

Az express.co.uk arról írt, hogy a napokban interjú készült a könyörtelen sorozatgyilkossal. Piers Morgan brit médiaszemélyiség a börtönben kérdezte a „lélektelen” férfit. Spahalski a beszélgetés során elmondta, nem érez megbánást tettei miatt, majd hozzátette, 

az emberek, akiket megöltem, nem szenvedtek haláluk pillanatában

– mondta. A riporter erre azt kérdezte Spahalskitól, hogy hihet-e vajon neki, mire a gyilkos annyit felelt, nem érdekli, hogy így tesz-e, vagy sem.

Az interjúban Morgan arról is kérdezi Spahalskit, hogy vannak-e még gyilkos gondolatai. Erre ő azt felelte, hogy soha, azonban hozzátette:

Ha megnyomod a tiggerpontom, akkor viszont véged

– jelentette ki. Válaszul Morgan azt kérdezte: 

Tehát ha ebben az interjúban rossz pontodra tapintok, akkor gyilkos gondolataid lesznek velem szemben?

Abszolút!

– felelte neki Spahalski.

Morgan az interjú kapcsán elmondta, hogy Spahalski egy olyan sorozatgyilkos, akihez hasonlóval korábban nem találkozott.

„Számomra mint újságírónak semmi sem izgalmasabb, mint szemtől szemben ülni a világ legveszélyesebb gyilkosaival, hogy közvetlenül felelősségre vonjam őket bűneikért” – mondta. Hozzátette, interjúsorozatát a Fox Nation vetíti majd.