Egy kamasz szándékosan elütött három kerékpárost Kaliforniában

2023.09.14. 10:42
Egy tinédzser sofőr egymás után háromszor gázolt el bicikliseket Kaliforniában, az egyikük életét már nem lehetett megmenteni. A nyomozók úgy vélik, az összes baleset szándékos volt. A rendőrség egyelőre nem árulta el, hogy a kamasz miért üthette el a biciklizőket.

Őrizetbe vettek egy tinédzser sofőrt szerdán, akit azzal gyanúsítanak, hogy a múlt hétvégén szándékosan elütött három kerékpárost, akik közül egy az ütközés helyszínén meghalt – írta az NBC News.

Az elsőként elsodort kerékpáros a rendőrségnek elmondta, egy fekete Toyota miatt borult fel biciklizés közben a Huntington Beachen vasárnap este, ami miatt könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy másik kerékpáros közölte, körülbelül 15 perccel később a fekete Toyota őt is agresszíven lesodorta az úttestről. Negyedórával később az autó egy 70 éves férfit is elütött, aki ugyan még életben volt, amikor a mentők megérkeztek hozzá, azonban életét nem tudták megmenteni, az idős ember a helyszínen meghalt.

A helyi rendőrség közölte, 

a járművet és a sofőrt is azonosították, a kamaszt pedig őrizetbe vették.

A nyomozók úgy vélik, a fiatal sofőr szándékosan ütötte el a biciklizőket. A hatóságok egyelőre nem közöltek további részleteket az ügyben.