18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kivégzésszerű gyilkosság történt egy New York-i társasházban

2023.11.02. 06:12
A rendőrség még mindig keresi a férfit, aki egy apát és a mostohafiát is megölte New Yorkban egy társasház lépcsőjén, mert nem tetszett a szomszédnak a hangoskodás. A tragédiát egy biztonsági kamera felvételei rögzítették is.

A tragikus jelenetről és az azt megelőző pillanatokról készült biztonsági felvételek a Brooklyn Avenue 1418. szám alatti lakóházban készültek, és azóta is keringenek a közösségi médiában – írja a The New York Post.

A jelenet azzal kezdődik, hogy egy tengerészkék ruhába öltözött férfi, akit a rendőrök a 47 éves Jason Passként azonosítottak, felment a lépcsőn az emeletre, ahol az állítólagos hangos zaj miatt vitázni kezdett a szomszédjával, Marie Delille-lel. Delille férje és két gyermeke is csatlakozott hozzá a folyosón.

Nem sokkal később a nőhöz csatlakozik a fia, akit a rendőrök a 27 éves Chinwai Mode-ként azonosítottak. Pillanatokkal később Mode mostohaapja, a 47 éves iskolabuszsofőr, Bladimy Mathurin egy ollóval hadonászik ki a lakásból, és dühösen veszekszik a szomszéddal. 

A felesége megpróbálja elrángatni, de a négygyermekes apuka ellöki őt.

A dühös szomszéd erre előrántotta a fegyverét, de látszólag nem történt nagyobb baj, így a két férfi és az anyuka elindul a lakás felé. Ezt követően azonban a szomszéd tüzet nyit, és eltalálja Mathurint.

Mode, aki szintén a folyosón volt, megpróbált elmenekülni a fegyveres elől, de a szomszéd több lövést adott le rá, köztük legalább kétszer el is találta, majd összeesett a saját vértócsájában a lépcsőház mellett.

A gyanúsított ezután visszatért Mathurinhoz, aki még életben volt, és küzdött, hogy felkeljen, de a szomszéd kivégzésszerűen lelőtte őt a saját küszöbén. 

Az esetről készült videót itt lehet megtekinteni.