Jennifer Aniston is elbúcsúzott Matthew Perrytől

2023.11.15. 17:49

Matt LeBlanc és Courtney Cox után Jennifer Aniston is megemlékezett közösségi oldalán Matthew Perry haláláról. Perry és Aniston nemcsak a Jóbarátok című sorozatban, de az életben is nagyon közeli barátok voltak.

Aniston az Instagram-bejegyzésében leírta, az, hogy el kellett búcsúznia barátjától, olyan érzelmi káoszt okozott nála, melyet még sosem tapasztalt korábban.

Mi nagyon mélyen szerettük őt. Ő a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. Ez egy kiválasztott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk, és milyen utat fogunk bejárni

– írta a színésznő.

Mint fogalmazott, Matthew Perry élete a nevetéstől függött, és ha nem hallotta maga körül, „azt hitte, hogy meg fog halni”.

Mindannyiunkat megnevettetett

– tette hozzá Aniston.

„Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt szövegeinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. Találtam egy SMS-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Mindent elmond” – jegyezte meg a színésznő.

Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad. [...] Mindig feldobtad a napomat...

– zárta sorait Aniston.

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

Két nappal Matthew Perry halála után a Jóbarátok című sorozat főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk halálára.

Perrytől november 3-án vettek végső búcsút szerettei és színésztársai. A színész sírja a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben található, ám pontos helyét még nem hozták nyilvánosságra.