Egy ember meghalt, három pedig megsérült egy ohiói bevásárlóközpontban történt lövöldözésben

2023.11.21. 08:08
Halálos lövöldözés történt hétfőn az ohiói Beavercreek településen, egy Walmart üzletben. A rendőrség körbevette a helyszínt, a bevásárlóközpont együttműködik a rendőrséggel a történtek kivizsgálásában.

Egy ember meghalt, három pedig megsérült az ohiói Beavercreek városban. Egy férfi rohampuskával támadt a Walmart üzlet vásárlóira – közölte a Reuters.

A portál információi szerint a sérülteket kórházba szállították, a beavercreeki rendőrség körbevette a helyszínt. Mint írták, a bevásárlóközpont épülete már biztonságos.

„Épp hálaadásnapra vásárolgattam, amikor egy fickó elsétált mellettem egy géppuskával, és lövöldözni kezdett” – mondta egy szemtanú. Hozzátette, a támadó vagy tízszer lőtt fegyverével.

Egy másik szemtanú a közösségi médiában „magas, fiatal fehér srácként” írta le a lövöldözőt, aki elmondása szerint katonai táskát hordott.

Az incidensre a Walmart is reagált. közleményükben hangsúlyozták, együttműködnek a hatóságokkal a történtek kivizsgálásában.

„Összetört a szívünk az ohiói beavercreeki üzletünkben történtek után. Az incidenst jelenleg is vizsgálják a hatóságok, akikkel továbbra is szorosan együttműködünk” – írták.

A rendőrség közölte, egyelőre nem adhat bővebb tájékoztatást az ügyben.