18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megrázó felvétel: tűz ütött ki egy svéd vízicsúszda-parkban

2024.02.12. 13:16
Tűz ütött ki hétfőn egy építés alatt álló göteborgi vízicsúszda-parkban, a svéd hatóságok egyelőre úgy tudják, nem sérült meg senki, de hatalmas fekete füstfelhő szállt a város fölé.

A vízipark a turisták körében népszerű göteborgi Liseberg vidámpark bővítéseként épül, megnyitását nyárra tervezik. A lángok először a kint épülő csúszdáknál csaptak fel, majd a vízipark épületére is átterjedtek. A tűz idején látogatók nem tartózkodtak a helyszínen – mondta el a vidámpark szóvivője a TT svéd hírügynökségnek.

Egy közeli szállodát és néhány irodát kiürítettek. A rendőrség azt tanácsolta a környéken lakóknak, hogy maradjanak otthon, és csukjanak be minden ablakot.

A Göteborg belvárosában található Liseberg vidámpark területén épülő, 1750 vendég fogadására alkalmas Oceana nevű víziparkban több beltéri és kültéri medencét is kialakítanak, illetve étterem és szálloda is lesz a tervek szerint.