18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Újra szexuális zaklatással vádolták meg P. Diddyt

2024.02.28. 11:11

Sean „Diddy” Combs rappert szexuális zaklatással vádolta meg egy producer, Rodney „Lil Rod” Jones – írja a BBC. Ez már az ötödik per, amelyben szexuális zaklatással vádolják P. Diddyt.

A New York-i bíróságon benyújtott keresetre reagálva a rapper ügyvédje, Shawn Holley azt mondta, hogy az egész csak kitaláció.

Megdönthetetlen bizonyítékunk van arra, hogy az állításai teljes hazugságok. A bíróságon foglalkozni fogunk ezekkel a képtelen állításokkal, és megtesszük a szükséges lépéseket azok ellen, akik ezeket állítják

– tette hozzá az ügyvéd.

A bírósági dokumentumok szerint a zenei producer 2022 szeptembere és 2023 novembere között dolgozott P. Diddyvel. A producer ügyvédjei azt állítják, hogy a férfit elkábították, és „emlékszik arra, hogy meztelenül, szédülve és zavarodottan ébredt fel két szexmunkással és P. Diddyvel egy ágyban”.

Jones azt is állítja a keresetében, hogy a rapper „előkészítette őt, hogy átadja őt a barátainak”, és „illegális tevékenységet folytatott”. A perben számos fotó is szerepel a Combs házában tartott bulikról.

A bírósági dokumentumok szerint a fotókon kiskorú lányok és szexmunkások szerepelnek, akiknek kábítószert adhattak.

A perben megnevezett további vádlottak között van Combs fia, Justin, a Universal Music Group vezérigazgatója, Sir Lucian Grainge, a Motown Records korábbi vezérigazgatója, Ethiopia Habtemariam, valamint Kristina Khorram, aki együtt dolgozik a rapperrel. Jones 30 millió dollárt követel.

Ez már az ötödik hasonló kereset Combs ellen. Az 54 éves férfi volt barátnője, Cassandra Ventura novemberben perelte be, azt állítva, hogy 2018-ban megerőszakolta őt, és éveken át tartó szexuális és fizikai bántalmazásnak tette ki. Cassie Ventura 30 millió dollárt (10,4 milliárd forintot) követelt volt párjától az elszenvedett sérelmekért. A felek végül 24 óra leforgása alatt peren kívül megegyeztek egymással, és így az ügy – látszólag – lezárult.

Mostanra további négy vádló indított pert a rapper ellen. Egyikük azt állította, hogy Combs bedrogozta és szexuálisan bántalmazta őt, majd a bántalmazásról készült videót megmutatta másoknak, míg egy másik nő elmondta, hogy Combs és egy másik férfi felváltva erőszakolta őt és barátnőjét az 1990-es évek elején.

Sean Combs tagadta az ellene felhozott vádakat.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.