18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sharon Stone-t arra próbálták rávenni, feküdjön le kollégájával egy film érdekében

2024.03.13. 15:57

Sharon Stone szerint Robert Evans volt az a hollywoodi producer, aki azt követelte tőle, hogy a Sliver című 1993-as film forgatása alatt feküdjön le William Baldwinnal – írja a The Guardian. Robert Evans, a Paramount produkciós cég vezetője volt, 2019-ben halt meg, 89 évesen.

A színésznő 2021-es memoárjában már említést tett a történtekről, de anélkül, hogy felfedte volna az érintettek kilétét. Sharon Stone a Louis Theroux-podcastben arról beszélt: Robert Evans azt mondta, hogy a nő felelőssége foglalkozni William Baldwin gyenge színészi játékával.

Evans napszemüvegben rohangált az irodájában, és azt magyarázta, hogy lefeküdt Ava Gardnerrel, nekem pedig le kellene feküdnöm Billy Baldwinnal, mert akkor jobb lenne az alakítása

– idézte fel a történteket a színésznő. A producer szerint ugyanis, ha lefeküdt volna a kollégájával, akkor meglett volna köztük a kémia.

Sharon Stone viszont úgy véli, a stúdió főnökei felelősek a rossz szereposztási döntésekért.

Michael Douglasszel nem kellett lefeküdnöm. Michael tudta, hogy mit kell csinálni, hogyan kell játszani, próbálni és a forgatáson megjelenni

– mondta a színésznő utalva az Elemi ösztön című filmre, melyben együtt játszottak Michael Douglasszel.

Sharon Stone az interjúban azt is megjegyezte, hogy nehéz esetnek bélyegezték, és soha nem ajánlottak neki kiemelkedő szerepet Martin Scorsese 1995-ös Casino című gengszterfilmje után, amelyben Oscar-díjra jelölték.

A színésznő korábban egy podcastben beszélt arról, hogy az 1980-as években a Sony Pictures egykori vezetője szexuálisan zaklatta őt. Azt is elmondta, hogy nem ez volt az egyetlen „furcsa” élménye Hollywoodban.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.