Négy nap után élve ástak ki egy férfit a föld alól Moldovában

2024.05.18. 19:06
Megmentettek egy 62 éves férfit, aki négy napot töltött el a föld alatt, miután élve eltemették. A rendőrök hallották meg a föld alól jövő tompa segélykiáltásokat.

A helyszínre hívott igazságügyi szakértők megállapították, hogy az asszony több sebből származó sérülések miatt halt meg. Később aznap egy 18 éves férfit ittas állapotban letartóztattak otthonában ugyanabban az északnyugat-moldovai faluban, Ustiában – írja a Metro.

A kihallgatás során a fiatalember állítólag zavaros és következetlen nyilatkozatokat tett, és amikor a rendőrök átkutatták otthonát, segélykiáltásokat hallottak a közelből. Ahogy a rendőrök közeledtek a hang felé, hamar rájöttek, hogy a kiáltás a közelből jön, és amikor ásni kezdtek, felfedezték egy pince bejáratát.

A rendőrségi felvételeken látható, ahogy kihúzzák az eszméletlen, nyaksérülést szenvedett férfit a földből. Később elmondta a rendőröknek, hogy a fiúval együtt ittak, de veszekedni kezdtek, ami odáig fajult, hogy a fiú megsebesítette, bezárta a pincébe, és földdel fedte le a bejáratot.

A rendőrök úgy vélik, hogy a fiatalember állítólag vasárnap éjjel vagy hétfő kora reggel ölte meg az idős hölgyet. A 18 éves férfi letartóztatásban marad mindaddig, míg a rendőrség és az ügyészek tovább nyomoznak gyilkosság és gyilkossági kísérlet miatt, és életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, ha bűnösnek találják. A megmentett férfi kórházi kezelés alatt áll.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport