Fiatalok ölhettek meg egy 80 éves férfit Angliában

2024.09.03. 16:30
Hat, 12 és 14 év közötti gyereket tartóztattak le az angol Leicester közelében, akiket egy 80 éves helyi lakos meggyilkolásával vádolnak. A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, azt kérik, a szemtanúk jelentkezzenek a rendőrörsön.

Öt gyereket – egy 14 éves fiút és lányt, valamint egy 12 éves fiút és két 12 éves lányt – tartóztatott le a leicesteri rendőrség, akiket egy 80 éves férfi meggyilkolásával vádolnak. A férfit Braunstone Townban, a Franklin parkjában találták meg, és azonnal kórházba szállították, ott viszont hétfőn életét vesztette.

A támadás vasárnap este, helyi idő szerint fél hét körül történt a Franklin parkban, azonban a rendőrség még nem tudta kideríteni a részleteket. Az áldozat lánya arról beszélt, hogy apját a házuktól pár percre találta meg.

Egy fa alatt feküdt, nyakfájásra panaszkodott, valamint nem tudta mozgatni a lábait.

A férfi gerincét kórházba szállítása után meg akarták műteni. A helyi rendőrség arra kéri az esetleges szemtanúkat, hogy segítsék a nyomozást. Emellett megerősítették a járőrözést az eset környékén, hogy a lakók biztonságban érezzék magukat – írja a Sky News.