Meghalt a 25 éves TikTok-sztár, akinek milliós követőtábora volt

2024.10.08. 18:20
Taylor Rousseau Grigg TikTok-influenszer 25 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halálát férje, Cameron Grigg jelentette be egy október 5-i Instagram-posztban, ahol „hirtelen és váratlan” veszteségről írt.

Az NBC News hírportál írása szerint a halál hivatalos oka egyelőre nem ismert, azonban Taylor Grigg idén augusztusban 1,4 millió TikTok-követőjének mesélt egészségi állapotáról, és egy akkori videójában elmondta, hogy régóta nem érzi magát egészségesnek. 

Házasságát követően, 2023 augusztusában kezdődtek egészségügyi problémái, de csak nemrégiben, pár hónappal a videó közzététele előtt kapott diagnózist, amelyet azonban nem osztott meg a nyilvánossággal.

Folyamatosan harcoltam az életért, az egészségemért

– mondta Grigg. Kifejezte, hogy az ilyen fiatal korban még elvárt fizikai aktivitás, úgy mint lépcsőn való feljutás vagy futás már nem lehetséges számára. 

Párja, Cameron Grigg Instagram-posztjában megjegyezte, hogy Taylor azóta járt kórházba, amióta házasok lettek, ezenkívül ő egy GoFundMe-oldalt is létrehozott, hogy támogassa felesége kezeléseit, mivel annak betegsége jelentős anyagi terhet rótt rájuk.

Az elmúlt évben több fájdalommal és szenvedéssel küzdött, mint amit a legtöbben egy élet során átélnek

– írta, de hangsúlyozta, hogy Taylor  mások felé  mindig pozitív és örömteli volt. 

A férje az Instagramon azt is megosztotta, hogy Taylor szerveit gyerekeknek adományozzák, ami számára különösen fontos lett volna, hiszen mindig másokon akart segíteni. Taylor Grigg az életéről, házasságáról, hitéről és vidéki életmódjáról készített tartalmairól vált ismertté a TikTok-on. Utolsó posztja egy állatorvosi látogatást követett, amit szeptember 26-án osztott meg.

Az eredeti Instagram-posztot alább megtekinthetik: