Elütötte kollégáját egy szerelő, majd áthajtott rajta

2024.10.24. 11:42
A közelmúltban egy amerikai autószerelő műhelyben megdöbbentő baleset történt. Az egyik szerelő túl gyorsan akart egy autóval felállni az emelőre, és elütötte az eszközt állítgató kollégáját. A férfin hatalmasat lökött a jármű, majd fölé is hajtott. Végül, mivel elég magasan volt az autó, az elütött férfi könnyebb sérülésekkel megúszta a történteket.

Első látásra horror baleset történt nem rég egy amerikai műhelyben. Az esetről felvétel is készült, amelyen az látható, hogy az egyik szerelő az emelőre készült beállni az ügyfél autójával, miközben kollégája az eszköz alkatrészeit igazgatta – írja a Totalcar.

Az autót vezető szerelő túl nagy sebességgel érkezett az emelőhöz, felugratott rá, és elütötte kollégáját. A férfit a jármű fellökte, és egy szerszámosszekrénynek vágta. Az autó még ezután sem állt meg, rágurult a fekvő szerelőre. Szerencsére az emelő miatt a jármű elég magasan volt ahhoz, hogy ne nyomja agyon a férfit, így a szerelő az esetet megúszta könnyebb sérülésekkel.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az autót vezető szerelő miért ekkora sebességgel érkezett az emelőhöz, és miért nem fékezett, de a lap szerint fékhibáról írtak a javításra váró autóval kapcsolatban.