Valér
-2 °C
0 °C

Elpusztítaná a zsidókat a palesztin parlament elnöke

2007.05.02. 10:33
A zsidók és az amerikaiak kiirtásáért imádkozott a palesztin parlament elnöke. Ahmad Bar sejk szerint az iszlám felsőbbrendű, ezért végül győzni fog.

Irtsa ki a zsidókat és az amerikaiakat "az utolsó szálig", fohászkodott Allahhoz Ahmad Bar sejk, a palesztin parlament elnöke. A terrorista Hamasz egyik vezetőjeként Bar Szudánban, egy márciusi pénteki istentiszteleten jelentette ki, hogy az Egyesült Államok és Izrael "el fog pusztulni", írja a Jerusalem Post.

Bar biztosította hallgatóságát, hogy az iszlámisták "a világ urai". "A Korán szerint győzni fogtok, de csak ha igazhitűek vagytok. Igen, Allah akaratából győzni fogtok, Amerika és Izrael pedig elpusztul. Biztosítalak titeket, hogy a hit erősebb Amerikánál és Izraelnél" - mondta.

Bar beszédében gyávának nevezte az iszlám ellenfeleit, hiszen az igazhitűek gondolkodás nélkül feláldozzák életüket Allahért. "Ezért töröltük bele Amerika orrát a mocsárba Irakban" - mondta a Post tudósítása szerint.

Imáját fohásszal zárta a hamaszos vezető. "Ó, Allah, igázd le a zsidókat és támogatóikat. Ó, Allah, vedd számba őket és pusztítsd el mind egy szálig. Ó, Allah, mutasd meg nekik a sötétség napját. Ó, Allah, aki küldted a könyvet, aki mozgatod a felhőket, aki legyőzted a Próféta ellenségeit, győzd le a zsidókat és az amerikaiakat, és ad nekünk a győzelmet".

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!