Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Körpanorámás fotón az EP plenáris ülésterme

2014.12.13. 19:14

Fedezze fel az EP strasbourgi plenáris üléstermét körpanorámás fotónk segítségével, amelyen a képviselőkön kívül az EP elnöke, a Tanács és az Európai Bizottság képviselői is láthatók – írja az Európai Parlament sajtóirodája.

A körpanorámás fotón az egész ülésterem bejárható. Az idén megválasztott Európai Parlamentről készült felvétel az előzőhöz képest két új funkcióval bővült: a kurzort a képviselők fotója fölé csúsztatva megjelenik a képviselők neve, a fotó online megosztásakor pedig ki lehet választani, hogy ki legyen a kép középpontjában.

Ez utóbbihoz nem kell mást tenni, mint a kiválasztott képviselőre közelíteni, majd lenyomni az „L” billentyűt. Ekkor egy új URL címet generál az oldal, amelyet utána meg lehet osztani a közösségi oldalakon, és be lehet ágyazni akármelyik honlapon.

Az Európai Parlament által társfinanszírozott rovat.
Az Európai Parlament a tartalomért azonban nem vonható felelősségre.