Auguszta
-3 °C
2 °C

Dolly Buster az Európa Parlamentbe tart

2003.12.10. 10:35
A Független Erotikus Kezdeményezés listavezetője lesz a cseh pornósztár az európai parlamenti választásokon, aki a szavazókkal való közvetlen kapcsolattartásban látja a siker zálogát.
Dolly Buster, a világhírű cseh pornósztár az Európai Parlament képviselője szeretne lenni, s már el is fogadta a Független Erotikus Kezdeményezés (NEI) felkérését, hogy vezesse a párt választási listáját. "Igen, a jelölést elfogadtam" - erősítette meg személyesen a hírt a jelenleg többnyire Németországban élő "művésznő" kedden este a Nova cseh kereskedelmi televíziónak.

Dolly Buster a televízióban azt is közölte, hogy ő a kampányát "az emberekkel való közvetlen kapcsolatokra" kívánja alapozni. Azt egyelőre azonban nem árulta el, hogy hasonlóan a magyar Staller Ilonához, aki Cicciolina néven szerzett világhírnevet a pornóiparban, szintén felfedi-e rejtettebb bájait a választók megnyerése érdekében.

"Komoly országos turnét tervezünk a választás előtt" - nyilatkozta a televíziónak Dolly Buster kampányfőnöke Jan Ber. Kifejtette, hogy a személyes találkozókon kívül a párt nagyméretű plakátokat is nyomtat Dolly Buster képével. "Biztosra veszem, hogy a képviselői padsorban is jobban fog kinézni, mint számos más politikus" - hangsúlyozta Richard Knot, a NEI elnöke.