Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vita Kovács meghallgatásáról az integrációs bizottságban

MTI
2004.09.21. 17:56
A Fidesz szerint Kovács László külügyminiszter, európai uniós biztosjelölt "megfutamodott" az Országgyűlés integrációs bizottsága elől, Kocsi László (MSZP), a bizottság alelnöke ugyanakkor közölte: a külügyi vezetőt meg fogják hallgatni.

"Kovács László európai parlamenti meghallgatása után már okafogyottá válna a budapesti meghallgatása, és nincs lehetőség megbizonyosodni a jelölt alkalmasságáról" - kifogásolta az integrációs bizottság ülésén Hörcsik Richárd fideszes képviselő. Kocsi László ugyanakkor kiemelte: egy bizottsági meghallgatásnak nincs határideje, az pedig végképp nincs szabályozva, hogy egy biztosjelölt az EP-meghallgatás előtt, vagy után köteles megjelenni az integrációs bizottság előtt.

Hozzátette: Kovács László nem zárkózott el a meghallgatás elől, az időpont-egyeztetési folyamat zajlik, és rövid időn belül lesz időpont.