Bernát, Felícia
EUR 384,44 Ft
USD 363,31 Ft
7 °C
31 °C

Mégsem lesz amerikai-iraki találkozó Athénban

MTI
2003.02.25. 10:52
A görög kormány cáfolta azokat a sajtójelentéseket, amelyek szerint állítólagos közreműködésével amerikai-iraki találkozót terveznek Athénban. A To Vima című napilap azt jelentette ugyanis, hogy Anthony Zinni, az Egyesült Államok elnökének tanácsadója szerdán a görög fővárosban összeül két magas rangú iraki tábornokkal, és a tervezett megbeszéléseket a görög védelmi minisztérium szervezi.

Mint Hrisztosz Protopapasz görög kormányszóvivő Athénban hangsúlyozta, a görög kormányt egy "ilyen eseménybe nem vonták be" - jelentette az ANA hírügynökség. A szóvivő mindamellett elismerte, hogy Athénban lesz egy olyan értekezlet, amelyet egy kaliforniai egyetem szervez, és amelyre várják az iraki ellenzék két tényezőjét. Az európai uniós görög elnökségnek saját felfogása szerint felhatalmazása van arra vonatkozólag, hogy az iraki háború megakadályozásán fáradozzék.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Biztosítás