Fülöp, Evelin
EUR 392,34 Ft
USD 366,60 Ft
13 °C
27 °C

Orbán: Nem lesz szép a kedvezménytörvény parlamenti vitája

MTI
2003.06.07. 15:27
"Sajnos, nem lesz szép a kedvezménytörvény módosításáról tartott országgyűlési vita" - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke a kolozsvári Szabadság című lap szombati számában megjelent nyilatkozatában. Mint mondta, rövid megbeszélést folytatott Markó Bélával, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnökével is. "Gyorsan átszaladtunk a státustörvényen, megnéztük, milyen módosítások várhatók, és hol nem értünk egyet" - fogalmazott.

A legnagyobb magyar ellenzéki párt vezetője leszögezte, most minden korábbinál kevesebb esélyt lát arra, hogy a kormánytöbbség jobb belátásra térjen. A Fidesz hiába próbálja, semmiképpen sem tudja megértetni annak fontosságát, hogy ha van egy törvény, amelyben szerepel az egységes magyar nemzet kitétel, akkor azt már nem lehet onnan kihúzni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás