Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövöldözés Rijádban

MTI
2004.07.21. 01:46
Lövöldözés tört ki kedd éjszaka Rijádban szaúd-arábiai rendőrök és körözött milicisták között, miután a biztonsági erők a főváros Fahd királyról elnevezett negyedében megrohamoztak egy házat - közölték illetékes források.

A heves tűzpárbajról beszámolt a dubaji székhelyű al-Arabíja műholdas televízió is. Helyszíni beszámolók szerint Rijád északi részén egy sugárúton megkezdett roham után egy robbanás is hallatszott. A városrészben megjelent két páncélozott harcjármű is, a környéket hermetikusan lezárták, és rendőrautók lepték el a negyedbe vezető utakat.

Másfél órával a lövöldözés kezdete után még mindig fegyverropogás zaja volt hallható a helyszín felől. Rijádi hivatalos közlés szerint egyelőre nem tudni, hogy az összecsapás követelt-e áldozatokat, az al-Arabíja tudomása szerint azonban emberi veszteségek is vannak.