Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két embert ölt meg egy robbanás egy mauritiusi üdülőhelyen

MTI
2004.07.25. 15:24
Robbanás ölt meg két embert és sebesített meg 13 másikat vasárnap hajnalban Grand Baie mauritiusi üdülőhelyen egy étteremben.

A hatóságok egyelőre balesetnek minősítették a röviddel éjfél után bekövetkezett tragédiát, de tovább vizsgálják a robbanás okát. A szerencsétlenség helyszínét felkereste Paul Berenger miniszterelnök is.

A robbanás két helyi lakos - egy huszonéves férfi és nő - életét oltotta ki. A detonáció beszakította az emeletes épület felső szintjének mennyezetét és kitörte az ablakokat a földszinten. Katonák tucatjai segítették a civileket és a rendőröket a romok eltakarításában.

Több étterem, bár és üzlet is van az épületben, ahol az egyelőre ismeretlen eredetű szerencsétlenség történt. A hatóságok nem zárják ki, hogy gázpalack robbant fel.