Judit
2 °C
7 °C

Újabb gyanús robbantás volt Moszkvában

MTI
2004.09.08. 12:14
Kisebb robbanás történt Moszkvában szerdán egy gépkocsi mellett, amelynek következtében kitörtek az autó ablakai, de senki sem sebesült meg. A rendőrség garázda elemeket gyanít az akció hátterében, bár egyelőre nem zár ki más lehetőségeket sem.

Oroszországban az elmúlt időszakban több robbantás és terrorista merénylet történt, melyek egy részét a hatóságok eleinte alvilági tetteseknek tulajdonították, utóbb viszont kiderült, hogy terrorista merényletek voltak. Az elmúlt hónapban például egy buszmegállóban robbant fel egy pokolgép egy forgalmas útvonalon, amely a Domogyedovo repülőtérre vezet. A hatóságok akkor is garázdaságról beszéltek, később viszont álláspontjuk felülvizsgálatára kényszerültek, miután a domogyedovói repülőtérről felszálló két utasszállító repülőgép még aznap éjjel felrobbant, megölve 90 embert. A gépek roncsai között a hatóságok robbanószer maradványaira leltek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?