Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tony Blairt ismét a szívével kezelik

CNN
2004.10.01. 00:05
Jól vagyok, de egyre gyakrabban ver túl gyorsan a szívem - mondta csütörtök este a brit ITN csatornának adott nyilatkozatában az angol miniszterelnök. Tony Blair szerint a tavaly augusztusban már diagnosztizált problémája újult ki, a szívpanaszok nem utalnak egyéb vagy új betegségre.

A kormányfő egy rutineljárás kedvéért pénteken kórházba megy, de mint mondta, hétfőn már teljes bedobással térhet vissza munkájához. Az orvosok egy szívritmus szabályozót ültetnek szervezetébe.

Tony Blair vállalná a harmadik miniszterelnöki ciklust is: az először 1997-ben, majd 2001-ben újból megválasztott politikus elmondta, ő szeretné vezetni a Munkáspártot a következő választásokon is. Amennyiben újból nyer, a négy éves ciklust kitöltené, de utána visszavonulna.