16:00, December 04.
Franciaország 3
Lengyelország 1
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 3
Szenegál 0

Légitámadás a Gázai övezetben

MTI
2004.10.25. 06:28
Öt palesztin - a palesztin biztonsági erők két tagja és három polgári személy - halt meg a Gázai övezet déli részén fekvő Hán-Júnisz városban, izraeli helikopterek támadásában - közölték hétfőre virradóan palesztin biztonsági és orvosi források.

A legújabb jelentések szerint több izraeli harci helikopter legkevesebb négy rakétát lőtt ki a palesztin biztonsági erők egyik állására és más célpontokra vasárnap este a városban. Öt ember meghalt, huszonöt megsebesült. Közülük ötnek súlyos az állapota. Palesztin források szerint az éjszaka folyamán Hán-Júnisz térségében mintegy harminc izraeli páncélos és hét földgyalu hatolt be a palesztinok területére, és ott egy egész negyedet megszálltak.

Az izraeli hadsereg szóvivője hétfőre virradóan elismerte, hogy négy támadást intéztek a levegőből a palesztinok ellen. Az első kettő az izraeli erőket megközelítő fegyveres palesztinok ellen irányult, a harmadik célpontja egy palesztin volt, aki pokolgépet helyezett el a felvonuló izraeli erők útjába, míg a negyedik rakétát egy négy főből álló fegyveres csoportra lőtték ki, mert ezek a fegyveresek is egy izraeli katonai egység felé közeledtek. MTI 2004. október 25., hétfő 03:00  • Tippek
  • Hírek