Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt az oroszországi Altaj kormányzója

MTI
2005.08.07. 17:37

Autóbalesetben életét vesztette a szibériai Altaj régió kormányzója, Mihail Jevdokimov vasárnap. A rendkívüli helyzetek orosz minisztériumának sajtószolgálata közölte, hogy a baleset a Bijszk és Barnaul közötti országúton vasárnap délelőtt történt.

A legfrissebb jelentések szerint a kormányzót szállító Mercedes típusú autó előzés közben kisodródott az útról és húszméteres repülés után fának csapódott.

A balesetben életét vesztette a kormányzó és testőre, valamint a sofőr. Az egyetlen túlélő, Jevdokimov felesége súlyos sérülésekkel került kórházba. Az 1957-ben született Jevdokimov népszerű humorista, színész, énekes (is) volt.

A testes, pirospozsgás arcú, szakállas politikus-művész személyisége senki nem hagyott hidegen, de barátok mellett számos ellenséget is szerzett sajátos stílusával. Ezért máris olyan hírek kezdtek elterjedni, hogy nem egyszerű közlekedési baleset, hanem összeesküvés, merénylet okozta halálát.