Eszter, Eliza
EUR 382,07 Ft
USD 358,21 Ft
14 °C
24 °C

Újabb miniszterelnököt végezne ki a Zimonyi klán

MTI
2006.12.19. 17:39

A boszniai rendőrség szerint merényletre készülnek Milorad Dodik mérsékelt boszniai szerb miniszterelnök ellen ugyanazon bűnbanda tagjai, amely feltételezések szerint kioltotta Zoran Djindjic szerbiai miniszterelnök életét. DragaN Lukac, a boszniai titkosszolgálat helyettes igazgatója megerősítette, hogy a szakszolgálat ilyen értelmű jelentést kapott a szarajevói rendőrségtől, és vizsgálja az információk hitelességét. Ugyanezt mondta Stanislav Cado, a boszniai Szerb Köztársaság (RS) rendőrminisztere is.

A titkos jelentésben az szerepel, hogy a merényletet Szarajevóban hajtanák végre, valószínűleg akkor, amikor Dodik felkeresi a nemzetközi közösség boszniai képviselőjének hivatalát. A bérgyilkosságot a zimonyi klán öt szökésben lévő tagja hajtaná végre - mindnyájukat körözi a szerbiai rendőrség a 2003. márciusában elkövetett Djindjic-merényletben való részvételük miatt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás