Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Politikus keveredett szexbotrányba Mallorcán

MTI
2008.03.13. 21:18

Palma de Mallorca volt konzervatív főpolgármester-helyettesét azzal gyanúsítják, hogy éveken át közpénzeket vert el homoszexuális bordélyházakban. A Spanyolországhoz tartozó Baleári-szigetek ügyészsége megerősítette csütörtökön azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint vizsgálat indult Javier Rodriguez de Santos ellen.

Az Ultima Hora című lap úgy értesült, hogy a konzervatív Néppárt (PP) politikusa 45 ezer eurót költött homoszexuális bordélyházakban 2005 vége és 2007 májusa között, amíg hivatalban volt az üdülősziget fővárosának második embereként, és ilyenkor az önkormányzat bankkártyájával fizetett. A nyomozóknak azt tűnt fel, hogy a polgármesteri hivatal hitelkártyájával gyakran teljesítettek fizetést hajnali 4 és 7 óra között, anélkül, hogy a kiadásokkal hiteltérdemlően elszámoltak volna. A Néppárt csütörtökön felfüggesztette a szexbotrányba és közpénzekkel való visszaélés gyanújába keveredett politikust.