Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Grúzia átadta Moszkvának a két lezuhant pilóta holttestét

MTI
2008.09.16. 13:32

Grúzia átadta Oroszországnak a dél-oszétiai harcok alatt általa lelőtt Tu-22M3 bombázó repülőgép két pilótájának holttestét, közölte kedden Anatolij Nogovicin vezérezredes, az orosz vezérkari főnök helyettese.

"Most fogják elvégezni az elesett pilóták holttestének azonosítását a Doni Rosztovban lévő igazságügyi orvosszakértői intézetben" - mondta a vezérezredes.

"Megkaptuk a két navigátor holttestét. A parancsnok sorsát még nem sikerült tisztáznunk, ő az eltűntek listáján szerepel" - tette hozzá. Elmondta azt is, hogy korábban átadták nekik a Tu-22M3 sebesült pilótáját, Vjacseszlav Malkov őrnagyot.

A vezérkari főnök helyettese beszámolt róla, hogy a holttesteket a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának közreműködésével adták át az orosz félnek.