Bernát, Felícia
EUR 383,03 Ft
USD 362,30 Ft
8 °C
30 °C

Indiába utazik az amerikai külügyminiszter

MTI
2008.12.01. 06:41

Indiába utazik az amerikai külügyminiszter, hogy ezzel is kifejezze az amerikai kormány együttérzését az indiai néppel a Mumbaiban (Bombay) elkövetett terrorista támadások miatt - jelentette be helyi idő szerint vasárnap az amerikai elnöki hivatal.

Condoleezza Rice szerdán indul Újdelhibe, miután Londonban részt vett egy találkozón, majd Brüsszelben a NATO külügyminisztereinek értekezletén - mondta Dana Perino fehér házi szóvivő.

Az India pénzügyi központjában lezajlott terrorista cselekményeknek 174 halálos áldozata volt, köztük hat amerikai állampolgár.

George Bush amerikai elnök szombaton az Egyesült Államok részvétéről biztosította Indiát a mumbai merényletek miatt, és felajánlotta támogatását az események kivizsgálásában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek