Erik, Alexandra
EUR 386,10 Ft
USD 366,24 Ft
11 °C
23 °C

Tüntetnek a megbuktatott elnök hívei Venezuelában

MTI
2002.04.13. 19:12
Tüntetések kezdődtek szombaton Hugo Chavez államcsínnyel eltávolított elnök mellett, akit a főváros közeléből egy másik katonai támaszpontra szállítottak. Caracasban és környékén zavargások törtek ki szombaton. Az államcsínnyel eltávolított elnök hívei tüntetéseket kezdtek. Egyes helyekről kisebb zavargásokat és fosztogatásokat is jelentettek.

A volt államfő hívei Fort Tiuna erőd előtt tüntettek, ahol Chavezt fogságban tartották szombatig. A főváros közelében lévő támaszpontról ugyanis egy másik katonai létesítménybe szállították őt, mintegy száz kilométerre a fővárostól. Közben Diosdadado Cabello alelnök "ismeretlen helyről" telefonálva azt közölte egy napilappal, hogy nem áll szándékában lemondani.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét