Az ott nem sperma, csak fogkrém

2007.08.16. 11:35
Steve a nősülést fontolgatta a !!! koncerten. Vince az ujján pörgetett bugyival adta tudtára a tulajdonosnak, hogy vele töltötte az éjszakát. Péter pedig spermafoltot hagyott stigmaként Szandi nadrágján. Kerestük a Sziget csajozós történeteit.

„Huh, láttam egy csajt a HÉV-en.” Ilyen, és ehhez hasonló, rendkívül lapos történeteket hallhattunk a Sziget Fesztivál utolsó napján, amikor a fesztiválozókat arra kértük, osszák meg velünk kérni, meséljék el a csajozós és fiúzós élményeiket. A rendkívüli szemérmességen kívül az elutasításban az is közrejátszott, hogy a vagányabb járókelők sem szívesen vállalták az arcukat és a nevüket a saját történeteikhez.

„Pár éve megláttam a Petőfiben egy ausztrál fiút, összejöttünk, és a Sziget végéig tartott a nagy románc”- mesélte a 26 éves Karola, akinek történetéhez hasonlót még egy kisebb szigetkör alkalmával is jó néhányszor hallottunk.

A haverom mesél perverzet

„Mind a ketten ugyanabba a csajba voltunk szerelmesek, és egy este leheveredtünk a főbe, és simogatni kezdtük a lányt. Akkor vettük észre, hogy mindketten ugyanőt fogdossuk, amikor a haverommal összeért a kezünk a lány mellén”- mesélte kissé homályos élményét egy fiú. Hasonlóan járt a 26 éves Andor is, aki éppen azt tervezgette, a Hajtás Pajtással hozat vörös rózsát a K-hídhoz, amikor meglátta a kiszemeltjét a Mokka Cukkában csókolózni a legjobb barátjával, mire szó nélkül elhagyta a fesztivált. Biciklivel. Végül egy olyan esetről is be tudunk számolni, hogy egy fesztiválozó az összeállításunk megjelenése előtt vonta vissza az általa kompromittálónak vélt beszámolóját arról, hogy tíz évvel ezelőtt hozzáment egy idegenhez a házasságkötő sátorban, és azóta is keresi a férjét.

„Na, majd a haverom mesél egy igazi perverzet, ha odajösztök az asztalunkhoz”- invitált egy rockerfiú az Arany Ászok sátor közelében, hozzátéve, büntetésből nem avat be a saját történetébe, mert nem voltunk Tankcsapda koncerten, és még Timur Lenken sem.

Péter a friss nyomokkal

„Boogie Mama koncerten ismerkedtünk meg Szandrával, nagyon vidám zene volt, és aztán együtt töltöttük az éjszakát hárman a sátorban”- mesélte a 24 éves Péter a tankcsapdások asztalánál a lányra mutatva, aki nem emlékezett biztosan erre a remek orgiára. „Állj csak föl, mutasd a nadrágod. Ott van a spermafolt, annyira sperma, mint annak a rendje”- mutatta Péter. „Ma hajnalban történt, még frissek a nyomok a farmeron, meg is foghatod”- kapcsolódott be egy harmadik fiú is a beszélgetésbe. Elképzelni se mertük, mit szólnának ehhez Schoberték.

Szandi szerint csak fogkrém

A foltos nadrágú, 19 éves Szandi azonban váltig állította, a bizonyíték nem más, mint fogkrém, ami reggel csöpögött le a farmerjára. Azt sem erősítette meg, hogy hármasban töltötte volna az éjszakát a két fiúval, csak a megismerkedésük helyszínét és a kölcsönös szimpátiát emlegette. Arról hiába kérdeztük a fiatalokat, hogyan folytatódik majd a románcuk: mint elmondták, egyelőre csak azt tervezik, hogy nagy társaságban berúgnak, aztán majd meglátják.

Hasonló, ám kettesben lezajlott éjszakája lehetett a 25 éves francia Vincent-nak aki egy magyar lánnyal ismerkedett meg. Az előző történethez hasonlóan a megismerkedés körülményeire ő sem emlékszik biztosan. Történetét Peter nevű barátja mesélte el katonai jelmezben, bizonygatva, „Vince egy igazi hős”.

Vincent pörgette a bugyit

„A csaj feledékeny volt, miután szexeltek, hajnalban otthagyta a bugyiját a haverom sátrában. Azt sem tudta, hol töltötte az éjszakát. Aztán egyszer csak arra sétált a nő nappal, a haverom megláttam, gyorsan elővette a bugyit és megpörgette az ujján. Ebből tudta a lány, milyen szuper éjszakája volt”- mesélte Peter, bár ebből továbbra sem értettük, pontosan miben rejlik Vincent hősiessége. Az öttagú fiúcsapat két magyar lánnyal sétált koradélután a Nagyszínpad környékén, de a lányok nem szerettek volna arra kérdésre válaszolni, az utolsó nap milyen terveik vannak a francia hősökkel.

Terepmunkánk legszomorúbb története a 33 éves Emese hamvába halt románca volt, aki néhány éve hiába várt pirkadatig a kiszemelt dj-jére.

Emese szerelme Békás felé menekült

„Volt egy dj-csávó, akit imádtam. Kijöttem a Szigetre a haverjaimmal, és amikor láttam, hogy a Tilos-sátorban dolgozik, elhatároztam, megvárom, és lesz, ami lesz, elmondom neki. Már világosodott, és nagyon hideg volt, mire végzett. Gyakorlatilag felajánlkoztam neki, nem számított, hogy megalázkodom, és amikor a HÉV-hez értünk, közölte, Békás felé megy, és felszállt. Néztem utána a megállóban megsemmisülve.” Emese azóta sem tudja, a fiú akkor miért nem vitte magával. „Szerettem volna azt hinni, hogy betojt tőlem. Inkább erre gondoltam, mint arra, hogy nem kellettem neki. De most már egyik verzió sem számít.”

Az összeállítást nem szerettük volna szomorú történettel zárni, ezért egy kávéstand környékén szóba elegyedtünk egy álmodozó tekintetű, angol egyetemistával.

Steve a nősülést fontolgatta a !!! koncerten

„Most vagyok itt először, és nagyon elfáradtam, majd ha hazamegyek, pár napot még pihenek”- mondta a 25 éves Steve. „A barátnőmmel négy éve együtt vagyunk, imádom. Itt van velem, csak most a barátaival keres valami ennivalót, ezért kávézgatok itt egyedül. Amikor !!! koncerten voltunk, akkor eszembe jutott, hogy megkérem a kezét, de aztán mégis inkább úgy döntöttem, majd akkor hozom szóba, ha nem lesz körülöttünk olyan nagy zaj.”