-

Sziget-valóság: jégercsók, ajak-test

2008. 08. 15., 16:14 | Frissítve: 2008. augusztus 15., péntek 19:06

Fesztiválkísérletünk szereplői az ötödik Sziget-napon már fáradnak, de nem adják fel. Miles teste homloktól derékig egyetlen hatalmas, összefüggő csók, Kata, Zoli és Dorc életébe pedig beszökött a romantika. Változások, ötödik nap.

Kata figyelme egyelőre egy személyre koncentrálódik, megtalálta azt a fiút, akivel a szereplőválogatáson, videónkban is látható szenvedélyes nyelves csókot váltotta. Eddig minden nap találkozott Tamással, azt állítja, véletlenül. „Valahogy mindig úgy alakul, hogy egy buliban meg koncerten kötünk ki. Tegnap hazakísértem, mert fájt a válla, és még egy csokit is kaptam tőle” - meséli, majd elárulja, a casting óta mindennap jégereztek és csókolóztak, de egyelőre nem jutottak tovább.

Kata + Tamás = jégercsók

Zoli élete egyik napról a másikra megváltozott, Katáéhoz hasonló romantikus irányt vett. „Az életem egy nagyon fontos szereplőjétől útbaigazítást kaptam, nem tetszett neki a szereplésem. Mindig szerettem spontán élni, de mindenki a környezettől vett befolyásoknak igyekszik megfelelni. Úgyhogy most módosítom a vállalásom, a mennyiség felől a minőség felé tolódom. Nem sietünk sehova, mostantól nem alszom mindig mással, egyet keresek, de az lesz az igazi” - fogadkozik.

Timur megtalálta előző napi feleségét, Ilit, de a románc nem gyűrűzött tovább. Azóta új felesége van, a Mazsi. „Vele nem tartottam kapcsolatot, viszont láttam a Sterbinszkyt, amint S-es méretű Spice Girls pólókat vásárolt. Nehezen aludtam, a mellettem lakó franciák egy pumpával játszottak, pumpahangokat adtak ki” - mondja, abban viszont biztos, hogy nem fingóversenyről volt szó.

Csókgyűjtés (fotó: Huszti István)

Miles végigjárta a Szigetet egy rúzzsal, alig utasították vissza, így most a teste homloktól derékig egy összefüggő rúzsos csók. Szerda éjjel megismert egy lányt, akinek nem tudja a nevét, pedig vele volt egész este. „Kis tipitapi dínó az volt, de aztán elkeveredtünk egymás mellől, mert összefutottam egy volt barátnőmmel és az új nyuszó nem vette jó néven, hogy vele beszélgetek fél órát. De nagyon szeretném megtalálni, jelentkezzen a telefonszámomon!”

Nézze meg Miles saját készítésű nyuszófotóit!

Amióta megadtuk szereplőink telefonszámát, Dorc mobilja megállás nélkül csörög. Néhány rajongói példa:
1) a kedves, ám idézőjelekben gazdag: „Szia Dorc! Te egy „őrült” csaj vagy, de pont ez a jó benned. Üdv: Ádám”,
2) a szmájliban bővelkedő: „Szia Dorc! :) Azzal kezdem, amit tudsz. Tényleg szép a mosolyod! :) na meg szeretem, hogy olyan kis mondigálós vagy! :p Hajrá, te vagy a legjobb. Üdv: Medve”,
3) és végül a szerelmes külföldi: „Dorc, Te vagy a legkirályabb! Szinte már szerelmes vagyok beléd. Millió csók Lengyelországból, BN”

Szereplőink Sony Ericsson C702-es por- és cseppálló mobiltelefont használnak. (x)
hirdetés