Helyreigazítás

2009.04.24. 19:44 Módosítva: 2009.04.24. 19:46

Az INDEX.Hu kezdőoldalára 2009.04.16. napján 16 óra 18-kor „Rohadnak a lakások a rehabilitációtól - Belvárosi rohabilitáció” címmel, illetve alcímmel Hudák Hajnal szerző tollából megjelent cikk tekintetében az alábbi helyreigazítási közleményt tesszük közre:

· A cikkben megjelentekkel ellentétben Dicső Balázs nem tagja és nem vezető tisztségviselője a Pallas Invest Kft-nek,

· A cikkben megjelentekkel ellentétben Dicső Balázs ugyancsak nem tagja és nem veszető tisztségviselője a Gilard Kft-nek

· A cikkben megjelentekkel ellentétben A Bocskai Invest Kft nem kivitelező a Rippl Rónai u 4-ben megvalósuló építkezés tekintetében.

· A cikkben megjelentekkel ellentétben Lányi Anita nem házastársa, még csak nem is élettársa Dicső Balázsnak, közöttük személyes, privát kapcsolat nem áll fenn.

· A cikkben megjelentekkel ellentétben a kivitelezést és a lakók leáztatását a Kész-lesz Kft végezte, mindezek tekintetében ezen cég a szerződés szerinti felelős. Szerződéses kötelezettsége ugyan erre nem volt, azonban a Kész-lesz Kft helyette a felújításokat a Pallas-Invest Kft finanszírozta és végezte, a cikkben írtakkal ellentétben magas színvonalon.