Gábor Zsazsa sokkot kapott

2010.08.08. 08:25 Módosítva: 2010.08.08. 08:26
A magyar származású hollywoodi híresség két hete leesett az ágyáról, aztán csípőműtétje közben szélütést kaphatott. A fájdalomcsillapítóra rosszul reagált a szervezete, sokkot kapott Gábor Zsazsa. Állapota azóta javult.

Gábor Zsazsa sokkot kapott, ezért hétfőig kórházban tartják a magyar származású hollywoodi hírességet - közölte sajtósa. John Blanchette szerint a 93 éves színésznő szervezete rosszul reagált a morfiumra, és sokkot kapott. Azóta javult az állapota, más fájdalomcsillapítót adnak neki.

Az orvosok azt tervezték, hogy szombaton engedik ki a kórházból az idős színésznőt.

Szélütést kaphatott

20070212 sha m30 659

Gábor Zsazsa két héttel ezelőtt bel-airi otthonában tévénézés közben leesett ágyáról. Súlyos sérülést szenvedett,  
csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta. A három és fél órás operáció sikeres volt, de a híresség az eséskor a fejét is beütötte, agyrázkódást kapott. Az orvosok szerint csípőműtétje közben szélütést kaphatott.

Ünnepelt színésznő

Gábor Zsazsa az 50-es, 60-as évek nagy sztárja volt. Színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban; sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott.

Később a társasági élet híres alakja lett, nem utolsósorban azért, mert kilencszer kötött házasságot. Férje volt Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Frederic von Anhalt herceggel 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, ami után tolószékbe kényszerült.

Az amerikai médiában széles körű figyelmet kap Gábor Zsazsa állapotának alakulása.  • Hírek
  • Hírek