Salamon
0 °C
13 °C

Rolling Stones-világpremier a Petőfi Rádióban is

2012.10.10. 20:22

Magyarországon a Petőfi rádió Talpra Magyar! című műsorában csütörtök reggel 9 óra 20 perckor - azaz egy időben a BBC-vel és a nagy nemzetközi rádióállomásokkal - mutatják be a Rolling Stones zenekar legújabb, Doom And Gloom című kislemezének címadó dalát.

A Doom And Gloom a novemberben megjelenő jubileumi, GRRR! című nagylemezen is hallható lesz. Az új szerzeményt csak a világpremier bemutatása után (magyar idő szerint október 11-én 9 óra 20 perckor) lehet majd letölteni az iTunes oldaláról is - tették hozzá.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood legutóbb hét évvel ezelőtt, 2005-ben vonult stúdióba, amikor Bigger Bang című lemezüket készítették. A Doom And Gloomot, valamint a kislemez másik új, One More Shot című dalát egy párizsi stúdióban vette fel az együttes. Az album producere ismét Don Was volt, akivel a zenekar legutóbbi öt lemezén (Voodoo Lounge, Stripped, Bridges To Babylon, Live Licks, A Bigger Bang) is együtt dolgozott - olvasható a Universal Music Hungary kiadó közleményében.

A GRRR! november 12-én jelenik meg, amelyen a két új dal mellett olyan klasszikus Stones-számok is szerepelnek majd, mint a Gimme Shelter, (I Can't Get No) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Street Fighting Man, Start Me Up, Beast of Burden, Tumbling Dice, Love Is Strong.