David Letterman nézők nélkül poénkodott

2012.10.31. 08:59
New Yorkban szerdán tér vissza az élet a Broadwayre, a koncerttermekbe és a Metropolitan Operába is a Sandy szupervihar pusztítása után. Jon Stewart és Stephen Colbert törölte a keddi talkshow-t.
letterman article story main

New Yorkban a televíziós talk show-k menete is változott: David Letterman, Jimmy Kimmel, Jon Stewart és Stephen Colbert is. Stewart és Colbert törölte a keddi felvételt. David  Letterman és Kimmel hétfőn üres stúdióban, nézők nélkül vette fel az adást. Letterman vendége, Denzel Washington a vihar miatt sárga esőkabátban vonult be a stúdióba.

Csúsztak a film- és a televíziós premierek, nemcsak a 666 Park Avenue, a The Carrie Diaries, a A pletykafészek és A célszemély című Warner-szériák stábja és a The Secret Lives of Husbands And Wives pilotját nem kezdték el forgatni, még Bruce Springsteen is elhalasztotta New York állambeli koncertjét, amit kedd helyett szerdán tartanak meg.

A filmes produkciók közül  többek közt a Darren Aronofsky rendezésében, Russell Crowe főszereplésével készülő Noah munkálatai álltak le. Elhalasztották a Keira Knightley és Jude Law főszereplésével forgatott Anna Karenina díszbemutatóját.

A Broadway mellett a Carnegie Hall és a Lincoln Center is sötétben maradt kedden, nem volt előadás a Radio City Hallban és a Metropolitan Operában sem. Utóbbi műsorán épp A vihar című Shakespeare-feldolgozás szerepelt volna Simon Keenlyside-dal a főszerepben. A darabot szerdán adják.

A Broadway League Industry szerint a színházak még vasárnap, azelőtt zárták be kapuikat, hogy a Sandy hurrikán - később már poszttrópusi ciklon - lecsapott New Yorkra. A szupervihar végül helyi idő szerint hétfő este érte el a keleti parti metropoliszt.

A ciklon eddigi összesítések szerint 43 ember halálát okozta az Egyesült Államokban és Kanadában.